MUKAAN TOIMINTAAMME?


Haikailetko monipuolisen, palkitsevan ja mukaansa tempaavan
harrastuksen aloittamisesta? Nyt sinua onnisti, sillä Vanhankylän Seudun VPK etsii uusia jäseniä hälytysosastoon!

Etsimme perusterveitä ja motivoituneita, 17 vuotta täyttäneitä miehiä ja naisia mukaan toimintaamme. Me emme välitä titteleistä tai ammattinimikkeistä, jos sinulta löytyy intoa ja mielenkiintoa toimintaamme kohtaan, me tarjoamme sinulle koulutuksen, varusteet
ja mukavan harrastusporukan!

Uusien jäsenien infoilta
pidetään VPK-Talolla 27.8.2019 klo 18 alkaen.


Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ethän epäröi saapua paikan päälle. Infoillassa pyrimme tarjoamaan mahdollisimman kattavan paketinharrastuksen sisällöstä ja toiminnastamme ylipäänsäkin. Tavoitteenamme on aloittaa syksyllä hälytysosastomme oma perehdytysjakso, joka valmistaa uudet jäsenemme kevään ja kesän sammutustyökursseja varten.

Aloitetaan alkeista, ja syvennetään osaamistasoa tavoitteellisesti!

Harrastuksena VPK tarjoaa valtaisan määrän toimintaa aina
harjoitusilloista ja kursseista hälytystehtäviin asti. Tässä harrastuksessa ei tule seinä ihan heti vastaan! Jos et malta odottaa infoiltaamme asti, löytyy nettisivuiltamme monenlaista tietoa toiminnastamme. Mikäli kysymyksiä herää jo ennen infoiltaa, vastaamme niihin mielellämme sähköpostitse tai täällä Facebookissa.


Ps. Älä huoli, jos infoilta osuu päällekkäin kodin siivousvuoron kanssa! Mikäli innostuit toiminnastamme valtavan paljon, emme kieltäydy uusista jäsenistä infoillan jälkeenkään.